Stora Norregatan 3, Landskrona 


Varmt Välkommen till Landskronas första Klinik som Erbjuder Avancerade Estetiska Behandlingar
I Hjärtat av Landskrona

Till mig kommer kunder ifrån olika delar utav landet, så som Helsingborg, Malmö, Halmstad, Göteborg eller Stockholm


Fillers Behandlingar

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av volymförlust och vid rynkor. Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad. En av mina mest bokade behandlingar.


Läppar- En vacker mun gör mycket för hela ansiktets uttryck, och går förstärka och förändra med filler-behandling. 

Fillers kan förstärka amorbågen och munnens form
Fillers kan göra läpparna lite bredare och fylligare
Fillers kan återställa läppar som blivit tunnare med åren
Fillers kan jämna ut och göra mun och läppar mer symmetriska

IMG_2077
IMG_2077
IMG_3722
IMG_3722
IMG_2866
IMG_2866
IMG_1787
IMG_1787
IMG_0380
IMG_0380
IMG_2653
IMG_2653


käklinje, kindben och haka med filler 

En skarpare käklinje eller förstärkta kindben ger hela ansiktet ett lyft och en vackrare form.

Filler kan även återskapa volym i kinder eller haka. Att förstärka, 

förbättra eller förändra ansiktets konturer är ett exempel på hur en del av det som förr bara kunde åstadkommas med kirurgiska ingrepp nu till stor del kan göras med hjälp av Fillers. 

Tear trough” för yngre ögon

Med fillers eller Sunekos 200. “Tårdiken” under ögonen kan bestå av håligheter eller fördjupningar som ofta uppkommer med ålder och minskad fettvolym under just ögonen. “Tårdike” eller “tear trough” på engelska är området ovanför kindbenen som med ålder gör att ögonen kan se trötta och lite äldre ut. Det som har hänt är att fettet har sjunkit in lite och då blottas ofta blodkärlen tydligare under ögonen och blir mer framträdande. Detta kan behandlas med fillers eller Sunekos 200 beroende på om du tenderar till att vara lite påsig under ögat.

Liquid Rhino- Flytande näsplastik

Jag innehar Master utbildning av Liquid rhino, behandling av 👃 flytande näsplastik”, är ett snabbt, enkelt och bekvämt sätt att förbättra den övergripande formen och utseendet på näsan utan kirurgi. ”Det är ett icke-invasivt alternativ till plastikkirurgi, med fyllmedel för att omforma din näsa och få den att se rakare och mer symmetrisk ut på några minuter” För att bli av med bumpens utseende kommer jag 👩‍⚕️att injicera fyllmedlet i området runt näsan, spetsen för att ge en lyftande effekt och (om så önskas) själva näsbryggan. För någon som vill uppnå ett välbalanserat profilutseende utan att vänta månader för att komma in på din läkarkontor eller genomgå en lång läkningsprocess, är detta ett bra alternativ som tar cirka 10 till 15 minuter. 

  • IMG_3415
  • IMG_3414
Post
Samtal
Karta
Om