Stora Norregatan 3, Landskrona 

Varmt Välkommen till Landskronas första Klinik som Erbjuder Avancerade Estetiska Behandlingar
I Hjärtat av Landskrona

Till mig kommer kunder ifrån olika delar utav landet så, som Helsingborg, Malmö, Halmstad, Göteborg eller Stockholm 

Botulinumtoxin typ A

Mer känt som Botox ®  är idag en mycket beprövad och effektiv metod för dig som vill se piggare och fräschare ut. Dynamiska rynkor som uppstår när du rör ansiktsmuskulaturen, t.ex. ler, skrattar eller rynkar pannan kan ofta dra ner pannan och ge en trött blick.

I händerna på en erfaren behandlare, kan Botox ® reducera dessa rynkor och fina linjer på ett naturligt sätt. Botulinumtoxinet får musklerna i det lokala området att slappna av, ögonbrynen höjs och du får ett mer utvilat utseende.
Behandlingen är säker och är idag en av de mest använda metoderna för att ta bort dynamiska rynkor.
Djupare rynkor som syns när man är helt avslappnad i ansiktet behandlas istället bäst med kombinationsbehandling med  fillers eller trådar.


Resultat
Den vanligaste frågan kring Botox®  är just hur länge effekten håller. Svaret är ca 3 – 4 månader. Vi skulle vilja poängtera att det viktigaste är hur resultatet blir, inte hållbarheten. En för hög dos Botox® kan sitta i länge men ge en obehaglig känsla och ett icke attraktivt utseende.


Regelbundenhet är viktigt för ett fint och hållbart resultat, efter ett par behandlingar hittar vi ditt optimala intervall.


Direkt efter behandlingen är det viktigaste att tänka hygieniskt och undvika att ta på det behandlade området. Undvik smink de första timmarna. Under det första dygnet undviker du hård fysisk aktivitet samt bastu, jacuzzi och solning. Du ska undvika att massera på det behandlade området tills du fått full effekt. Ingen downtime.
Resultatet kommer smygande efter 3 – 4 dagar och du har full effekt efter 10 -1 4 dagar.


Biverkningar
Riskerna med att behandla rynkor med Botox® är små. Man bör dock räkna med viss svullnad och små blåmärken på injektionsplatsen vilka försvinner inom någon dag.
Det livlösa ”Botoxansiktet” är ett resultat av Botoxmissbruk och inget en normal konsument behöver oroa sig för. Botox®  är ett läkemedel och det finns biverkningar registrerade. Du kan läsa mer om dessa på FASS.se


 

BOTOX®  på abonnemang
En återkommande fråga jag får är  om det är möjligt att göra injektionsbehandlingar på avbetalning ?
Jag  lanserar nu Silke Infinity ✨ för dig som gör regelbundna behandlingar och vill betala löpande per månad.
Silke Infinity innebär att du tillsammans med mig, din behandlare väljer hur många områden som lämpar sig bäst utifrån de förutsättningar och resultat du har och vill uppnå. Därefter betalar du månadsvis i stället för vid varje behandlingstillfälle.
Som Silke Infinity kund signerar du dig för löpande månadsbetalning. Om du väljer att avsluta beräknar vi mellanskillnaden från din senaste behandling och en behandling till fullpris.
För dig som kund är prenumeration förmånligt och betalning sker månadsvis.  Antalet kunder som kan abonnera på behandling är begränsat.
Kom ihåg att boka konsultation om du ej behandlat dig hos mig de senaste 6 månaderna.
Prisplan:

1 område
- Personlig behandlingsplan/ behandling var 4 månad
- Touch up ingår vid behov
​10% rabatt på fillersbehandlingar
Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via faktura 🧾
Månadsbetalning 460 :-

2 område
- Personlig behandlingsplan/ behandling var 4 månad
- Touch up ingår vid behov
​10% rabatt på fillersbehandlingar
Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via faktura 🧾
Månadsbetalning 580 :-

3 område
- Personlig behandlingsplan/ behandling var 4 månad
- Touch up ingår vid behov
​10% rabatt på fillersbehandlingar
Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via faktura 🧾
Månadsbetalning 680 :-

Full face 5 område
- Personing behandlingsplan/ behandling var 4 månad
- Touch up ingår vid behov
​10% rabatt på fillersbehandlingar
Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via faktura 🧾
Månadsbetalning 720 :-

Kreditupplysning tas ALLTID

 


BOTOX®  NEFERTITILYFT

Vid behandling av Nefertitilyft behandlar vi platysmabanden på halsen och i vissa fall även längs käklinjen. Effekten blir en mer uppstramad effekt och ett litet lyft. Läkemedlet har en muskelavslappnande effekt. Genom att slappna av en muskel som har till uppgift att dra ihop alternativt dra neråt, kan vi åstadkomma ett lyft och få ett piggare uttryck.BOTOX®  MOT MIGRÄN ELLER TANDGNISSEL

Om du har en kronisk migrän är Botox® en mycket effektiv behandling. Dessa behandlingar mot migrän ges en gång var tredje månad.


Tandgnissling (även kallat bruxism) är ett tillstånd där du gnisslar eller biter ihop dina tänder överdrivet mycket. Om du har tandgnissling kan du omedvetet bita ihop tänderna när du är vaken (vaken bruxism) eller bita ihop eller slipa dem under sömnen (sömnbruxism). Med botox® injektioner kan man behandla detta. Behandlingen upprepas var 3-4 månad.

 


BOTOX®  MOT ÖVERDRIVEN SVETTNING/HYPERHIDROS

Hyperhidros innebär överdrivna svettningar och drabbar upp emot 3% av befolkningen. För en del blir besvären så uttalade att de påverkar det sociala och/eller yrkesmässiga livet. Svettningarna kan drabba ett begränsat hudområde (lokaliserad hyperhidros) eller drabba större delar av kroppen (generell hyperhidros).
Detta kan behandlas med Botox®  injektioner var 3-4 månad.BOTOX®  MOT GUMMY SMILE

Gummy smile är ett uttryck för när man visar väldigt mycket tandkött ovanför tandraden när man ler. Beror ditt gummy smile på en allt för stark muskulatur som lyfter överläppen så går det oftast att behandla med Botox®  Då kommer överläppen längre ner och täcker tandköttet vid leende.


NACKSMÄRTA- TRAPEZIUS Botox ®

Smärthjälpen 💉👩‍⚕️ trapezius myalgi, spänningar i nacke/skuldra mm Behandling med Botox® är enkel och biverkningarna är få. Vid en Botox®  behandling ges flertal små injektioner i muskler eller hud där överaktivitet ska bromsas.

MESOBOTOX ELLER MESOCOCKTAIL

När små doser Botox ® (MESOBOTOX) injiceras i huden, blockeras de små musklernas verksamhet. Detta resulterar i mindre porer och därigenom också en åtstramande effekt som leder till en märkbar ansiktslyftning. De fina rynkorna minskas och hudens struktur förfinas. Ytterligare synbara effekter är då hudens svettproduktion avtar och huden får en fin icke-oljig och matt utseende.


 

Ytterligare gynsamma effekter av MESOBOTOX (mikrobotox) behandling:

 

Mattar ner blankhet i ansiktet.
Subtil men märkbar “ansiktslyftning”.
Porförminskningen gör huden jämnare och finare.

 

 Post
Samtal
Karta
Om