Stora Norregatan 3, Landskrona 

VILL DU PÅ ETT LYXIGT SÄTT STICKA UT IFRÅN MÄNGDEN OCH BJUDA IN DINA VÄNNER TILL NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA??? 


Som legitimerad sjuksköterska kan jag nu erbjuda samtliga av mina behandlingar hemma hos dig tillsammans med dem du tycker om och valt att bjuda in denna kväll, vare sig du bor i Skåne, Blekinge eller Göteborg.
INFÖR KVÄLLEN
Antal gäster under kvällen väljer ni alldeles själva men max antal för behandling under partyt är 12 stycken gäster
.

 Räkna med ca 2-3 behandlingar/timme beroende på vilka typer av behandlingar som önskas... 

Minimum antal personer för behandling bör vara 6 stycken.

Är ni 6 personer eller fler så finns jag på plats kostnadsfritt under partyt. 

Är ni färre än 6 personer som vill göra behandlingar men ändå önskar ett homeparty så tillkommer en avgift på 300 kr/timme exklusive Moms och transport kostnad på 20kr/km FÖRMÅNER
Du som är värdinna denna kväll och bjuder in till detta homeparty kommer att ha förmånen att göra behandlingar till ett kraftigt reducerat pris, med hela 1000 kr i rabatt på ordinariepriset på 1 av samtliga behandlingar. 


Övriga deltagare som önskar göra behandling erhåller 300 kr i rabatt på ordinariepriset på 1 av samtliga behandlingar. 


Övriga deltagare som är på plats men ej önskar behandling under kvällen erhåller kostnadsfri konsultation samt 5% rabatt på sin första bokade behandling vid senare tillfälle.


VÄRDINNAN
Du som värdinna bjuder in dina gäster för kvällen och står för det som önskas som ex mingel, dryck och tilltugg. Du ansvarar för att dina deltagare för kvällen informerats om vad som gäller inför behandling och detta kommer du och jag noggrant att gå igenom efter genomförd bokning.
BOKNING OCH KONTAKT
Du som är intresserad av ett homeparty bör vara ute i god tid för att jag förhoppningsvis ska kunna komma till er det önskade datumet. Jag önskar gärna bokningen 6 – 8 veckor innan önskat datum, men det går alltid att kontakta mig med kortare varsel för att se min tillgänglighet på önskat datum. 

AVBOKNING
Behöver du avboka planerat homeparty så ska detta ske senast 14 dagar innan bokat datum, i annat fall debiteras värdinnan på en avgift på 6000 kr exklusive moms.

Post
Samtal
Karta
Om