Stora Norregatan 3, Landskrona 

 Varmt Välkommen till Landskronas första Klinik som Erbjuder Avancerade Estetiska Behandlingar
I Hjärtat av Landskrona

Till mig kommer kunder ifrån andra delar utav landet, så som Helsingborg, Malmö, Halmstad, Göteborg eller Stockholm 

TRÅDLYFT 

FACELIFT UTAN KIRURGI

Vill du föryngra huden och definiera dina drag utan att behöva genomgå ett kirurgiskt ingrepp? Har du komplex över trött hud som inte har den lyster den en gång haft? Då kan den banbrytande tekniken trådlyft vara något för dig!Trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende. 

Det är en unik och patenterad metod som blivit populär på grund av att den är skonsam, anpassningsbar och ger omedelbara resultat.Vad används?
De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin i över 30 år och består av PDO (Ploydioxanon) Denna typ av trådar bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men innan dess ger de en stimulering i huden som bygger upp nytt kollagen och på så vis åstadkommer ett lyft.
När ser man resultat och hur länge håller ett trådlyft?
Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen. Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.

 Post
Samtal
Karta
Om